• Gratis verzending vanaf €25 in Nederland
  • Binnen 2 werkdagen geleverd
  • Gratis scrunchie bij elke bestelling
  • Gratis verzending vanaf €25 in Nederland
  • Binnen 2 werkdagen geleverd
  • Gratis scrunchie bij elke bestelling

Veel gestelde vragen

• Hoelang duurt de verzending?

Bestellingen worden altijd binnen twee werkdagen verzonden. Voor pakketjes binnen Nederland is de verzendtijd 1 tot 2 dagen. Voor pakketjes naar België, Frankrijk en Duitsland duurt de verzending 2 tot 5 dagen.

• Kan ik mijn bestelling retourneren?

Bestelling kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Als deze als retour is aangegeven via het contactformulier of door middel van een e-mail, heb je nog 14 dagen de tijd om dit te verzenden. Producten die worden geretourneerd dienen compleet en in originele staat aan ons te worden teruggestuurd. Eventuele verzendkosten die hierbij komen kijken zijn voor de rekening van de klant. Je ontvangt het verschuldigde order bedrag bedrag binnen 5 werkdagen op je rekening mits er aan bovenstaande voorwaarden is voldaan.

• Mijn pakket is er nog niet, wat nu?

Het gebeurd niet vaak dat een pakket niet aankomt, maar het kan zijn dat er wel eens iets mis gaat bij PostNL. Als je voor een verzending hebt gekozen met track & trace, dan kunnen wij voor je uitzoeken waar het pakket zich bevind. Heb je gekozen voor verzending zonder track & trace dan zijn wij niet verantwoordelijk en kunnen wij helaas niet kijken waar het pakket zich bevind.

• Krijg ik een bevestiging als ik een aankoop heb voltooid?

Ja! Voor elke afgeronde bestelling krijg je een bevestigingsmail in je mailbox. Als je deze niet kan vinden check dan voor de zekerheid altijd je SPAM.

• Krijg ik een bevestiging als mijn bestelling is verzonden?

Ja! Als je pakket is verzonden krijg je daar een bevestiging van in je mailbox. Als je deze niet kan vinden check dan voor de zekerheid altijd je SPAM.

• Wat zijn de verzendkosten?

Hieronder vind je een schema met de verzendkosten binnen Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Vanaf € 15,- is de verzending binnen Nederland gratis.

Verzendkosten Nederland zonder track & trace

0 - 20 gram € 0,96

20 - 50 gram € 1,92

50 - 100 gram € 2,88

100 – 350 gram € 3,84

Verzendkosten Nederland met track & trace € 4,10

Verzendkosten Belgie, Frankrijk en Duitsland zonder track & trace

0 – 100 gram € 4,65

100 – 350 gram € 7,75

Verzendkosten Belgie, Frankrijk en Duitsland met track & trace € 9,30

Verzendkosten Verenigd Koninkrijk zonder track & trace

0 - 100 gram: € 6,00

100 - 350 gram: € 9,00

Verzendkosten Verenigd Koninkrijk met track & trace

0 - 2 kilogram: € 12,00

• Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Je bestelling wordt altijd verpakt in een stijlvolle en verzorgde verpakking, zodat het altijd een cadeautje is om uit te pakken!

• Van welk materiaal worden onze sieraden gemaakt?

Stainless steel

Veel van onze producten worden gemaakt van stainless steel, ook wel roestvrij staal genoemd. Roestvrij staal is een legering van ijzer, chroom en koolstof. Een groot voordeel van dit materiaal is dat het erg sterk is, glimt en niet zal verkleuren. Ook is stainless steel 100% allergie vrij. Heb je dus een gevoelige huid, dan is dit de beste optie! Daarbij is stainless steel een duurzaam materiaal, wat lang mee gaat. En het is 100% recyclebaar. Als je kiest voor stainless steel ben je er zeker van dat je sieraad lang mee gaat.

Koper

Een aantal van onze producten worden gemaakt van koper. Koper is een half edelmetaal. Het is een relatief zacht soort metaal. Wel kan koper na verloop van tijd licht verkleuren. De kleur van het sieraad zal dan iets donkerder worden, maar blijft mooi. Ook koper is een sterk materiaal en zal niet snel breken. De meeste mensen kunnen koperen sieraden zonder problemen dragen, koperallergie is zeer zeldzaam.

925 zilver/sterling zilver

In ons assortiment vind je ook een aantal sieraden die van zilver zijn gemaakt, of waar zilver in is verwerkt, zoals bijvoorbeeld de sluitingen of enkele kralen. De cijfercombinatie 925 staat voor de hoeveelheid zilver die in het sieraad zit. In 925 zilver zit 92,5% zilver en 7,5% wordt gemaakt van een ander soort metaal. Hier wordt meestal koper voor gebruikt. Puur zilver is vrij zacht en buigzaam en kan snel breken, dit is dan ook de reden dat sieraden niet van 100% puur zilver worden gemaakt.

Edelstenen/natuurstenen

Veel van onze sieraden worden gemaakt van edelsteen, en in bijna al onze sieraden zit wel edelsteen verwerkt. Edelstenen zijn prachtige mineralen die al eeuwenlang verwerkt worden in sieraden. Ze onderscheiden zich van gewone stenen door hun schoonheid, duurzaamheid en zeldzaamheid. Elke edelsteen heeft een andere hardheid en eigen betekenis.

Wist je dat..? Er wordt gezegd dat edelstenen een geneeskrachtige werking hebben op mensen en dat elke geboortemaand hoort bij een bepaalde steen?

Bij elke product waarin edelstenen verwerkt zitten krijg je een beschrijving over welke edelsteen jij hebt gekozen, bij welke geboortemaand deze het beste past en een kleine uitleg over de werking van deze steen. Hoe leuk is dat?

Glaskralen

Glaskralen zijn relatief kleine kralen die worden gebruikt bij het rijgen van sieraden. Deze kralen worden ook wel Sea Beads genoemd. Deze glaskralen kunnen in zekere zin tegen een klein stootje en wat water, maar het beste is om sieraden met glaskralen zo min mogelijk in aanraking te laten komen met water. Het wordt aangeraden om er niet mee te zwemmen, douchen en sporten. Dit om deze sieraden zo lang mogelijk mooi te houden.

Zirkonia

In een aantal van onze sieraden zit zirkonia verwerkt, zoals bijvoorbeeld de steentjes in de sieraden. Zirkonia is een gesynthetiseerde, kubisch kristallijne vorm van zirkonium(IV)oxide. Het materiaal heeft optische eigenschappen die dichter bij de kenmerken van een diamant komen dan elk ander metaal. Zirkonia wordt in alle kleuren van de regenboog gemaakt en blijft lang mooi.